Training “Verandermanagement”

Veranderen is de enige constante.  Als leidinggevende bent u voortdurend met veranderen bezig. Hoe doet u dat? Welke fases doorloopt u? En welke valkuilen liggen er op de loer?

De workshop ‘Verandermanagement’ biedt handreikingen om veranderingen en ontwikkelingen te leiden. Wij helpen uw verandering een duurzaam succes te laten zijn.

Voor wie?

Voor alle leidinggevenden in of buiten het primair onderwijs, met veel of weinig ervaring.

Uw rendement

✓ Inzicht in de wijze waarop u veranderingen inzet in uw organisatie

✓ Inzicht in hoe het juist niet moet

✓ Een certificaat van deelname

✓ Concrete toepassingen

✓ Groei van uw netwerk om kennis en deskundigheid te delen

✓ Antwoorden op vragen die u in uw organisatie tegenkomt


Zo helpen wij u

De training ‘Verandermanagement’ is hoofdzakelijk ingedeeld in ‘Omgaan met veranderingen’ en ‘Interne communicatie en veranderingen’. Binnen deze hoofdzaken komen de volgende onderwerpen onder andere aan bod:

✓ Functies van interne communicatie: informeren, verbeteren, binden en betrekken ✓ Vormen van communicatie ✓ Informatiebehoefte binnen uw organisatie ✓ Verandercapaciteiten ✓ Valkuilen en interventies ✓ Praktische toepassingen

Praktisch

✓ Een training van 3 uur

✓ Uw investering bedraagt  € 115,= inclusief 21% BTW per deelnemer ✓ De prijs is inclusief opleidingsmateriaal en catering ✓ Het aantal deelnemers per groep is minimaal 6 en maximaal 12 ✓ Locatie van de training is in het nieuwe pand van ECM dialoog met uitzicht op de vestingstad Elburg, Paterijstraat 3C ✓ De training is ook in maatwerkverband of in-company te volgen; neem voor de mogelijkheden contact op met de cursusleider

Data

Voor data kunt reageren via het onderstaande inschrijfformulier.

Cursusleider

Henk van der Lingen

In oktober 2014 is Henk gestart als onderwijsadviseur en interim-directeur bij ECMdialoog. Hij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd binnen het primair onderwijs: als leerkracht, als intern begeleider en als directeur. Henk heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd, o.a. voor interim- en verandermanagement. Hij stelt zijn kennis en vaardigheden, die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd, graag breder beschikbaar.

Beleid maken, dat implementeren en daarnaast in rust de hands-on-mentaliteit hebben, is een eigenschap van Henk.

Inschrijven

Hier kunt u zich inschrijven voor de training verandermanagement in het primair onderwijs.