‘Consistentie van kwaliteit’

Kennis- en kwaliteitsontwikkeling in het onderwijs – Professionaliseringsthema 3

Doelgroep
Schoolleiders die in aanmerking willen komen voor herregistratie.

Inhoud
Deelthema 1: Strategisch kwaliteitsmanagement
Deelthema 2: Professionele leergemeenschap
Deelthema 3: Onderzoeksmatig werken
Deelthema 4: Verantwoording

Opzet
De module is in haar geheel te volgen, waarmee u het hele professionaliseringsthema kunt afronden. U kunt ook één of meerdere deelthema’s volgen. Per deelthema worden 3 bijeenkomsten georganiseerd.

Resultaat
U hebt kennis van en inzicht in strategisch kwaliteitsmanagement en de wijze waarop u de condities hiervoor kunt bevorderen. U hebt kennis van en inzicht in wat een PLG is, welke kenmerken het heeft en welke bouwstenen eraan ten grondslag liggen. U kunt een relatie leggen tussen een PLG en HRM en kan uw leiderschapsstrategieën inzetten om d.m.v. een goed HRM aan een PLG te werken en hierop reflecteren. U verwerft kennis en inzicht in wat onderzoeksmatig werken is en waarom u hieraan dient te werken. U hebt kennis van en inzicht in de diverse verantwoordingsrelaties, hoe hij die verantwoording vormgeeft en welke gevaren zich voordoen. U hebt kennis opgedaan en vaardigheden aangeleerd die u kunt toepassen binnen de context van uw eigen school.

Studiebelasting
15 EC’s, oftewel 425 uur voor de totale module en 100, 115, 115, 95 uur voor de deelthema’s.

Leslocatie
Kantoor van ECM dialoog, Paterijstraat 3-c, Elburg

Aanmelding en kosten
U kunt u aanmelden met behulp van het onderstaand formulier. De kosten per deelnemer voor de hele module is: € 4.800,- of € 1.295,- per deelthema, incl. BTW, de leslocatie, catering, trainingen en gesprekken. De genoemde literatuur is daarbij niet inbegrepen.

Kwalificaties
Door het Schoolleidersregister erkend certificaat. Gecombineerd met twee andere modules komt dit in aanmerking voor herregistratie in het Schoolleidersregister.

Meer info?
Vraag het moduleboek aan door een mail te sturen naar info@ecmdialoog.nl

Gebruik onderstaande formulier voor het aanvragen van meer informatie.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website, om uw aanvraag te verwerken.