Veranderen! Waarom zou ik?

Leidinggeven aan verandering in het onderwijs – Professionaliseringsthema 6

Doelgroep
Schoolleiders die in aanmerking willen komen voor herregistratie.

Inhoud
Intakegesprek Bijeenkomst 1 Visie ontwikkeling Bijeenkomst 2 Invulling en begeleiding van het veranderproces. Bijeenkomst 3 Betrokkenheid, eigenaarschap en weerstand. Bijeenkomst 4 Duurzame inbedding van de verandering. Slotbijeenkomst Presentatie van de reflectie op de valideringsvragen bij deze module én de presentatie van het veranderplan dat de cursist gedurende de cursus opstelt voor zijn eigen organisatie.

Resultaat
U kunt verandertrajecten succesvol managen en begeleiden; U beheerst instrumenten en vaardigheden voor effectief verandermanagement; U kent diverse verandermodellen en –strategieën; U heeft een helder inzicht in uw persoonlijke rol binnen het verandertraject; U leert omgaan met weerstand en weet draagvlak te creëren; U kunt uw voorstellen in uw organisatie helder communiceren; U hebt een concreet veranderplan opgesteld voor uw eigen organisatie.

Studiebelasting
4 EC’s, oftewel 112 uur.

Leslocatie
Kantoor van ECM dialoog, Paterijstraat 3-c, Elburg

Aanmelding en kosten
U kunt u aanmelden met behulp van het onderstaand formulier. De kosten voor deze module zijn: € 998,- per deelnemer, incl. BTW, de leslocatie, catering, trainingen en gesprekken. Literatuur is daarbij niet inbegrepen.

Kwalificaties
Door het Schoolleidersregister erkend certificaat. Gecombineerd met twee andere modules komt dit in aanmerking voor herregistratie in het Schoolleidersregister.

Meer info?
Vraag het moduleboek aan door een mail te sturen naar info@ecmdialoog.nl

Meld u middels het formulier hieronder aan voor deze module!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website, om uw aanvraag te verwerken.