Henk van der Lingen

Henk van der Lingen

h.vanderlingen@ecmdialoog.nl
0525 661 697
06 49 77 00 83
LinkedIn

Over Henk van der Lingen

Henk van der Lingen is sinds oktober 2014 als interim directeur werkzaam bij ECM dialoog. Hij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd binnen het primair onderwijs: als leerkracht, als intern begeleider en als directeur.

In deze laatste functie heeft hij ervaring opgedaan met onderwerpen op het snijvlak van bestuur en management. Binnen de organisatie van de school heeft Henk ervaring met een traject om verantwoordelijkheden en bevoegdheden te delen en lager in de organisatie te leggen.

Maar ook de ontwikkeling van het schoolplan in de actualiteit van Passend Onderwijs heeft zijn intensieve belangstelling, m.n. als het erom gaat om het schoolplan gedragen te krijgen binnen het team en helder te maken welke consequenties de verwoorde streefdoelen hebben voor de mensen die het onderwijs ‘maken’. Onderwijskundig beleid maken, dat implementeren en daarnaast in rust de hands-on-mentaliteit hebben, is een eigenschap van Henk.

Henk heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd, o.a. voor interim- en verandermanagement. Hij stelt zijn kennis en vaardigheden, die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd, graag breder beschikbaar.

Bent u op zoek naar een interim-directeur die een vacature tijdelijk kan opvullen? Of besteedt u bijvoorbeeld het ontwikkelen en/of schrijven van uw schoolplan graag uit? Neem dan gerust eens contact met Henk op via h.vanderlingen@ecmdialoog.nl of via 06 49 77 00 83