De ‘Onderwijslunch’

Over de ‘Onderwijslunch’

De Onderwijslunch is een informele themabijeenkomst waarin intervisie tussen schoolleiders centraal staat. Het is een laagdrempelige manier om informatie te verzamelen, te sparren en advies in te winnen over allerlei zaken die in de dagelijkse schoolpraktijk voorkomen.

Het belang voor ECM dialoog

Wij helpen. Onze missie brengen wij op veel terreinen in de praktijk. Waarom? Omdat de mensen ertoe doen! Juist de mensen in uw school zijn degenen die uw organisatie maken tot wat ze is.

Wij helpen contacten leggen, netwerk vergroten en mensen verbinden. Door ‘de voeten in de modder van het onderwijswerkveld’ te hebben, willen wij nog beter weten wat er speelt in de dagelijkse schoolpraktijk.

Praktisch

De bijeenkomsten vinden plaats in het kantoor van ECM dialoog in Elburg. Van 11.00 uur tot 13.00 uur op de data die hieronder vermeld staan. Deelname is gratis, inclusief eenvoudige lunch. Opgave vooraf is noodzakelijk. Maximum deelnemers bedraagt 8 deelnemers.

Wij helpen contacten leggen, netwerken te vergroten en mensen te verbinden; met de Onderwijslunch!  

De bijeenkomsten zijn ook in regio’s buiten Elburg (bijv. in de Betuwe of in regio’s in Overijssel) te organiseren. Daarvoor dienen minimaal 6 aanmeldingen uit de regio vooraf toegezegd te zijn.

Deelnemen?

Ook deelnemen aan de Onderwijslunch? Bel 0525 661 697 of vul onderstaand formulier in:

Uw naam:

Uw organisatie/onderwijsinstelling:

Uw e-mail:

Datum volgende Onderwijslunch: 7 juni 2018; 11.00 - 13.00 uur

Onderwerp en / of aanwezig: Vervangingsfonds

Eventuele opmerkingen, dieetwensen of vragen:

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website, om uw aanvraag te verwerken.