Alleen doen waar u goed in bent? Dan is HRM-as-a-Service de totaaloplossing als het gaat om uw mensen!

Geen ‘gedoe’ meer met alle dingen die u moet regelen rond het hebben van personeel, voor een vaste prijs per medewerker per maand. Dat is HRM-as-a-Service. Dankzij dit concept profiteert u van zorgeloos ondernemen met personeel. De kracht van ‘ontzorgen’ van uw Human Resource Management verhoogt de betrokkenheid, tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers.

 Als HRM regisseur van uw organisatie, verzorgen wij alle voorkomende HRM-zaken rondom uw medewerkers. Kortom, u bent ‘het gedoe met personeel’ kwijt. Binnen HRM-as-a-Service verzorgen wij de volgende dienstverlening:

Beheer

Up-to-date houden van personeelsdossiers- en administratie, verzuim, arbeidsovereenkomsten, certificeringen etc.

Periodiek

Periodieke werkzaamheden, zoals de gesprekkencyclus (bijv. functioneringsgesprekken), verslaglegging, in- en uitstroom van personeel, verzuimbegeleiding.

Toekomstgericht

Gaandeweg bouwen we aan het professionaliseren van personeelszaken, mede afhankelijk wat u al heeft. Te denken valt aan opzetten functieprofielen, visie op werkgever- en werknemerschap e.d.

Uw rendement? U kunt blijven doen waar u zelf goed in bent.

HRM-as-a-Service is gericht op de lange termijn, waarbij de continuïteit van het bedrijf voorop staat. De HRM-er heeft altijd een adviserende rol voor besluitvorming door leidinggevende/ondernemer en een uitvoerende rol na besluitvorming.

We werken geleidelijk aan en in het bedrijf. Dus we gooien het roer niet ineens om, maar we gaan eerst door zoals u gewend bent te werken binnen de cultuur van uw bedrijf. Vervolgens werken we op een natuurlijke wijze vanzelf toekomstgericht aan de optimalisatie van HRM.

Voordelen:

  • U kunt doen waar u zelf goed in bent en waar u energie van krijgt
  • Dus geen ‘gedoe’ met alles wat u moet regelen voor medewerkers
  • Hogere betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers
  • Een vaste prijs per medewerker per maand, zonder eenmalige investering om wat op te zetten of te ordenen

 

Wij zijn geïnspireerd door onze missie en visie: wij helpen, omdat mensen de organisatie maken. Geeft u het ‘gedoe’ uit handen?

Bel 0525 661 697 of vraag meer informatie aan via onderstaand formulier!

Uw naam:

Organisatie:

Aantal medewerkers:

Telefoonnummer:

E-mail:

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website, om uw aanvraag te verwerken.