Verandermanagement

Of het nu goed gaat, of slecht: veranderen is van alle tijden. En steeds vaker is het besef binnen organisaties aanwezig dat verandering in feite een continu proces is. De ene keer is er sprake van ‘verbeteren’, de andere keer van ‘reorganiseren’, en ook groei realiseren is een veranderproces. We kunnen het kort houden: u bent nooit klaar.

Dit vereist nogal wat. Van organisaties, maar vooral van de werknemers en de leiders die veranderingen gestalte moeten geven. De vraag voor leidinggevenden is van oudsher ‘hoe krijg je ze mee?’ is veranderd in ‘hoe hou ik ze in beweging?’. Juist met deze continue verandering. En, hoe hou ik mijzelf in beweging en draag ik continue bij aan de veranderingen? Veranderingen die slagen door verandermanagement van deskundigen.

Het effectief leiden van veranderingsprocessen vereist deskundigheid. Met ervaring in leidinggevende posities en principes worden veranderingen in uw organisatie geleid met aandacht voor zowel de zakelijke als de zachte kant van uw organisatie. Van iedere verandering een verbetering maken. Dat is wat wij doen, door met uiterste zorgvuldigheid verbeteringstrajecten op te zetten en deze resultaatgericht uit te voeren.

Daarbij gaat het uitbrengen van organisatieadvies en doorlichting van de organisatie hand in hand. Ook bij (re)organisatievraagstukken brengen wij gedegen advies uit. ECM dialoog, ook deskundig in verandermanagement!

Meer weten?

Neem contact op met Eppie Klein.