Passend Onderwijs

Passend Onderwijs, een veelgehoorde term in de afgelopen tijd. De Wet Passend Onderwijs roept veel vragen op bij besturen, directies, leerkrachten, leerlingen en hun ouders. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op en betekenen voor uw school een omschakeling. Hoe verloopt de integratie van het Passend Onderwijs binnen uw school? Vlekkeloos? Moeizaam? Organisatieadviesbureau ECM dialoog helpt u graag om de integratie van het Passend Onderwijs op een zo natuurlijk mogelijke manier te laten verlopen. Met onze ervaring en kennis wordt het een gegarandeerd succes!

Doel van de Wet Passend Onderwijs is dat alle leerlingen, dus ook leerlingen die extra ondersteuning in de klas nodig hebben, een passende onderwijsplek krijgen. Het uitgangspunt daarbij is: regulier als het kan, speciaal als het moet. Om dit te realiseren gaat u ook samenwerken met andere scholen en besturen en stelt u een ondersteuningsprofiel op.

Een omschakeling vraagt echter veel kostbare tijd. ECM dialoog heeft als organisatieadviesbureau geruime kennis en ervaring op het gebied van Passend Onderwijs. Wij gaan graag met u in dialoog om recht te doen aan uw leerlingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vlekkeloze toepassing en integratie met betrekking tot Passend Onderwijs?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Henk van der Lingen.